9.7 C
România
23 septembrie 2021
ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-17-octombrie-2016
Viata bate filmul

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 4 REZUMAT, 17 OCTOMBRIE 2016. Yakup preia conducerea afacerilor familiei

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 4 DIN 17 OCTOMBRIE 2016. Maxsut nu vede cu ochi buni apropierea lui Elif de familia Yoruktan si decide sa o atace pe tanara acolo unde ii era acesteia mai greu. Merge la inchisoare in vizita la mama lui Elif si ii spune acesteia ca fiica ei si-a vandut trupul in schimbul unei vieti mai bune.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 4 DIN 17 OCTOMBRIE 2016. Efectul vorbelor lui Maxsut este cel scontat caci mama lui Elif, internata intre timp la spital, ii reproseaza fiicei sale ca a ales sa primeasca in mod necinstit banii boierului Kahraman.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 4 DIN 17 OCTOMBRIE 2016. Elif se simte ranita de vorbele mamei sale stiind ca adevarul este altul si ca ea se sacrificase doar de dragul familiei sale care trecea printr-o perioada dificila, sora ei foarte bolnava si mama ei intemnitata.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 4 DIN 17 OCTOMBRIE 2016. In familia Yorunktan au loc si alte evenimente neprevazute. Aflat mereu in umbra fratelui sau, Yakup se decide sa actioneze decisiv. Isi santajeaza tatal cu divulgarea unor secrete pe care acesta si le dorea ingropate definitiv, in schimbul preluarii conducerii afacerilor familiei.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 4 DIN 17 OCTOMBRIE 2016. Veteranul familiei cedeaza santajului si il ajuta pe Yakup sa-si vada visul cu ochii in detrimentul lui Kahraman preocupat acum mai mult de relatia sa cu Defne si de soarta copilului lor care crestea in pantecele lui Elif.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 4 DIN 17 OCTOMBRIE 2016. Ajuns in fruntea familiei, Yakup decide sa si-l apropie tot mai mult pe Kerem, nepotul lui si al lui Kahraman. In conditiile in care intre Yakup si Kerem nu exista pana acum o relatie foarte apropiata, era de asteptat ca miscarea noului sef al afacerilor familiei sa fie legata de intentia de a-l indeparta pe Kerem de Kahraman.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE LOTO 19 martie 2015. HotWeek va prezinta NUMERELE LOTO DE JOI

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 APRILIE 2016. Reactii dupa ce Florin si Alexandra au revenit in Casa MPFM

Cristiana Petrariu Bota

REZULTATE BAC 2016 EDU.RO. REZULTATE BAC ONLINE. HotWeek iti prezinta Rezultate la Bacalaureat 2016

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult