ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-15-decembrie-2016
Viata bate filmul

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 47 REZUMAT, 15 DECEMBRIE 2016. Kahraman aduna tot mai multe dovezi ale vinovatiei lui Defne

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 47 DIN 15 DECEMBRIE 2016. Ministerul Mediului si Urbanismului din Turcia organizeaza o ceremonie in cadrul careia urmau sa fie elogiate rezutatele parteneriatului dintre holdingul Yorukhan si firma reprezentata de Soner. Defne asista la pregatiri din partea holdingului Yorukhan. Este instiintata ca se vor da diplome pentru Kahraman, Elif si Soner in care acestia sunt elogiati pentru protejarea mediului insa Defne ia decizia de a arunca la gunoi diploma lui Elif dand indicatii ca aceasta sa nu fie mentionata ca avand un rol in noua afacere.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 47 DIN 15 DECEMBRIE 2016. Kahraman, Elif si Soner ies impreuna din sediul companiei insa Elif continua sa pastreze distanta fata de sotul ei si alege sa se deplaseze catre locul ceremoniei impreuna cu Soner. Defne se pozitioneaza langa Kahraman si ii intmpina pe oaspeti, lucru care sporeste frustrarile din inima lui Elif.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 47 DIN 15 DECEMBRIE 2016. Yakup si Sukran o conving pe Kiymet sa-i lase sa-l ia pe Ziya la o plimbare in aer liber insa Yakup il duce pe tatal sau pe malul marii pentru a se intalni cu Saadet.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 47 DIN 15 DECEMBRIE 2016. Selim ia decizia de a-si revoca cererea de demisie din firma Yorukhan. Merge si el la ceremonia organizata in cinstea parteneriatului. Este prezentat de Elif persoanelor implicate in proiect. Kahraman primeste un telefon de la avocatul sau care ii ofera amanunte importante despre cercetarile facute in cazul emenintarilor adresate familiei. Vede la gunoi diploma care ar fi trebuit sa fie decernata lui Elif si intelege ceea ce s-a intamplat.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 47 DIN 15 DECEMBRIE 2016. Intalnirea dintre Saadet si Ziya este una extrem de emotionanta. Saadet ii marturiseste cu ochii in lacrimi ca l-a iubit enorm in tinerete si ca a fost singurul barbat pentru care a avut sentimente toata viata ei. Ziya este cuprins si el de emotii si pare ca vrea sa-si marturiseasca si el sentimentele pentru mama lui Yakup insa boala il impiedica sa faca acest lucru.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 47 DIN 15 DECEMBRIE 2016. Defne il invita pe Soner sa ia cuvantul in fata intregii asistente. Contrar asteptarilor lui Defne, Soner decide ca dupa ce il elogiaza pe partenerul Kahraman Yorukhan, sa o aprecieze si pe Elif, cea fara de care nu ar fi existat acest proiect eficient din toate punctele de vedere.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 47 DIN 15 DECEMBRIE 2016. Yakup intrerupe monologul lui Saadet si o trage deoparte pentru a-i spune ultimele informatii legate de problemele penale ale lui Maksut. Saadet nu pleaca inainte de a-si lua ramas bun de la Ziya, avand ochii in lacrimi. In acest timp, Kiymet observa ca Yakup si Ziya intarzie in oras si incepe sa devina banuitare. O ia la intrebari pe Sukran insa aceasta neaga ca s-ar intampla ceva ciudat.

Un reprezentant al Ministerului Mediul acorda diplomele de merit lui Yorukhan si Soner dar si lui Elif, spre marea invidie a lui Defne. Cei trei vin in fata publicului dar si a jurnalistilor care fac numeroase fotografii pentru stirile care urmau sa apara imediat in ziare.

La receptie ajunge si avocatul lui Kahraman care ii spune ca incep sa fie tot mai multe dovezi care o incrimeaza pe Defne in privinta problemelor aparute la conac. Kahraman decide sa astepte pana cand dovezile vor fi de netagaduit si apoi sa o acuze pe fosta lui sotie. Ii spune insa sa urce in masina pentru a pleca impreuna spre casa, lucru care o inversuneaza si mai mult pe Elif caci ea vedea in acest nou gest un nou semn de apropiere intre Kahraman si Defne.

Ajunsi la conac, Kahraman ii da de inteles lui Defne ca este suparat pe ea apoi merge sa se intalneasca cu Celal care ii confirma si el ca Defne pare a fi vinovata de amenintarile venite la conac. In acest timp, Elif i se plange lui Mujgan ca sotul ei i-a dat de inteles pe fata ca o alege pe Defne in detrimentul ei.

Kahraman si Celal merg impreuna la spital. Acolo afla de la una dintre asistente ca, in momentul in care Ziya suferise al doilea infarct, Defne era in salon impreuna cu el.

Maksut este externat si i se permite sa locuiasca la vila lui alaturi de mama lui si de Melek insa sub supraveghere din partea autoritatilor. Saadet ii invita la cina pe Yakup si Sukran cu gandul de a-i spune si lui Maksut adevarul. Acestuia i se pare ciudat ca Yakup este tot mai des alaturi de el si de familia lui. In acest timp, Melek decide sa fuga de acasa stiind ca  in scurt timp va fi trimisa in orasul natal de Saadet si de Maksut.

Kahraman se intoarce la conac decis sa afle tot adevarul. Merge in camera lui Ziya si incepe sa-i puna intrebari legate de ziua accidentului. Isi aminteste ca in acea zi tatal lui il sunase si ii spusese ca trebui esa se intalneasca pentru a-i spune ceva foarte important. Ziya ii confirma cu ajutorul soneriei. Kahraman isi roaga tatal sa-i indice unde este telefonul lui. Cauta pin sertare si da de el.

In acest timp, Elif venise la conac pentru a-si vedea fiul. Nu-l gaseste in camera lui si il cauta in alte odai. Defne o vede si decide sa actioneze inaintea rivalei sale. Merge langa Toprak si il ia in brate. Elif deschide usa si ii vede pe Toprak si Defne dormind imbratisati. Iese din camera si i se face rau.

Este gasita pe culoarul vilei de Kahraman, si el ravasit de evenimentele din ultimele ore. Isi imbratiseaza sotia, ii cere scuze pentru greselile facute fata de ea si o asigura ca sentimentele lui pentru ea sunt la fel de puternice ca in ziua in care s-au casatorit. Elif se mai calmeaza si incepe sa-si recapete increderea in Kahraman. Pleaca spre casa insa, de aceasta data, Kahraman o conduce pana la masina si o imbratiseaza afectuos la plecare.

Defne ii vede imbratisati si isi da seama ca uneltirile ei incep sa nu mai aiba efect. Tensiunea o face sa poarte un dialog tensionat cu Kiymet care, de mai multe ori, i se dovedise aliat in ultimele luni.

Saadet nu are curaj sa-i marturiseasca adevarul lui Maksut. Isi ia la revedere de la Yakup si de la Sukran spunandu-le ca trebuie sa mai astepte putin pana ii vor spune lui Maksut ca mai are un frate. Yakup si Saadet se imbratiseaza la plecare cum ar fi facut-o o mama si fiul ei. Saadet se chinuie sa-i dea cateva explicatii lui Maksut insa acesta ramane foarte banuitor din cauza comportamentului mamei lui.

Melek este urmarita de gardienii lui Saadet. Se ascunde si il suna pe Selim. Ii cere sa vina la ea si o salveze si acesta nu rezista tentatiei de a o ajuta pe fata pe care o iubea.

Kahrama merge impreuna cu Celal la un amic al acestuia care se pricepea la decriptat telefoane cu probleme tehnice. Kahraman ii da mobilul tatalui sau si ii cere acestuia sa faca tot ceea ce trebuie pentru ca el sa poata citi toate mesajele scrise dar si cele audio.

Elif este relaxata si Mujgan observa imediat acest lucru. O intreba daca starea ei este legata de intalnirea cu Toprak insa Elif ii spune ca l-a gasit dormind pe baietelul ei insa ca a avut ocazia sa puna la punct cateva dintre problemele aparute intre ea si Kahraman.

Articole asemănătoare

PATRIA MEA ESTI TU, EP. 27, 16 DECEMBRIE 2019. Cevdet si Azize isi regasesc copilul pierdut

Lucy Ionesco

EVALUARE NATIONALA 2015. SUBIECTE ROMANA EVALUARE 2015. REZULTATE EVALUARE 2015

Lucy Ionesco

IN DRAGOSTE SI IN RAZBOI ULTIMUL EPISOD REZUMAT, 30 DECEMBRIE 2015. Sentimentele lui Seyit, reprezentate de dragostea pentru Sura si ura indreptata impotriva lui Petru

Delia Ion