3.3 C
România
27 februarie 2021
ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-19-octombrie
Viata bate filmul

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 6 REZUMAT, 19 OCTOMBRIE 2016. Elif afla ca este mama biologica a copilului

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 6 DIN 19 OCTOMBRIE 2016. Defne trece in scurt timp de la extaz la agonie. Plecase la ginecolog cu gandul ca acolo i se va confirma faptul ca este gravida insa acolo a aflat ca acest lucru este imposibil si ca ea nu va putea avea copii nici chiar prin intermediul unei mame purtatoare.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 6 DIN 19 OCTOMBRIE 2016. Ajunge acasa si decide sa poarte o disutie serioasa cu Elif. O anunta ca a aflat de faptul ca ea nu poate avea un copil si ca fatul pe care Elif il purta in pantece nu era al ei. Elif ramane si ea extrem de surprinsa de vestea data de Defne in contextul in care doar mama lui Kahraman cunostea adevarul despre conceperea copilului.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 6 DIN 19 OCTOMBRIE 2016. Intre timp isi face aparitia in camera si Kahraman care afla, la randul lui, adevarul despre copil. Discutia ia amploare si toti cei implicati sunt decisi sa afle adevarul.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 6 DIN 19 OCTOMBRIE 2016. Maxsut nu are liniste la gandul ca o va pierde definitiv pe Elif. Vrea sa se razbune pe Kahraman si ajunge la concluzia ca trebuie sa-i plateasca boierului cu aceeasi moneda. Decide sa o rapeasca pe Defne, sotia lui Kahraman si trece la primul pas.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 6 DIN 19 OCTOMBRIE 2016. Merge la tatal lui Defne si il anunta ca-i va rapi fiica, spre disperarea acestuia care, aflat in imposibilitatea de a vorbi si de a se misca, are o criza de furie.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 6 DIN 19 OCTOMBRIE 2016. Elif afla ca este mama biologica a copilului care crestea in pantecele ei. Cum era de asteptat, incepe sa simta noi sentimente fata de fat. Constienta ca va da nastere propriului copil, in mintea lui Elif incepe sa-si faca loc ideea de a nu respecta intelegerea cu sotii Yoruktan.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 6 DIN 19 OCTOMBRIE 2016. Tensiunea pune insa stapanire pe mama lui Kahraman, adevarata regizoare a conceperii copilului lui Elif. Acuza o stare de rau si Kahraman o gaseste inconstienta in camera ei.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOPE READING FOR JUNE 10, 2015. Astrological predictions for Wednesday!

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 2 REZUMAT, 12 OCTOMBRIE 2016. Apar primele tensiuni dintre Elif si Kahraman

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 52 REZUMAT, 24 MAI 2016. Nunta lui Cihan si Gulseren se transforma intr-o tragedie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult