8.1 C
România
19 septembrie 2021
ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-21-octombrie
Viata bate filmul

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 8 REZUMAT, 21 OCTOMBRIE 2016. Kahraman are de ales intre viata lui Elif si cea a bebelusului

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 8 DIN 21 OCTOMBRIE 2016. Familia Yoruktan trece prin momente cumplite. Pe de-o parte, problemele de sanatate ale lui Elif care puneau in pericol viata copilului lui Kahaman iar pe de alta parte rapirea lui Defne de catre Maxsut.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 8 DIN 21 OCTOMBRIE 2016. Primele date oferite de cadrele medicale anuntau ca Elif trecuse peste momentele citice insa nu acelasi lucru se putea spune despre fatul care crestea in pantecele ei.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 8 DIN 21 OCTOMBRIE 2016. Defne speculeaza un moment de neatentie a celui care vroia sa se razbune pe Kahraman prin intermediul ei si reuseste sa fuga. Cu Maxsut aflat pe urmele ei, Defne incearca sa gaseasca o persoana care sa o salveze si sa duca la sotul ei.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 8 DIN 21 OCTOMBRIE 2016. Kahraman se intalneste din nou cu Kadir pentru a se lamuri in privinta disparitiei acetuia, cu ani multi in urma, din viata surorii sale si a lui Kerem dar si a intentiilor actuale ale acestuia.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 8 DIN 21 OCTOMBRIE 2016. Chiar daca Ziya si Yakup ii ascunsesera adevarul lui Kerem, Kahraman este pe punctul de a-i arata nepotului sau o fotografie in care aparea tatal lui. Era modalitatea prin care tanarul Kerem ar fi aflat ca barbatul cu care se intalnea in ultima perioada, Kadir, eracu mult mai mult decatun simplu amic.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 8 DIN 21 OCTOMBRIE 2016. Kahraman este pus intr-o situatie limita. Doctorii il anunta ca, in scurt timp, va tebui sa aleaga intre salvarea vietii lui Elif si cea a copilului nenascut. Orice inteventie chirurgicala asupra lui Elif ar fi dus si la intreruperea sarcinii.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 17 IUNIE 2017. Rusia si Noua Zeelanda se infrunta la debutul Cupei Confederatiilor

Bogdan

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EP 52 REZUMAT, 22 DECEMBRIE 2016. Kahraman o gaseste pe Ece insa se confrunta cu rapirea lui Elif

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Florin si Alexandra mai formeaza un cuplu?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult