23.3 C
România
27 septembrie 2021
ziua-in-care-mi-s-a-scris-destinul-24-octombrie
Viata bate filmul

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 9 REZUMAT, 24 OCTOMBRIE 2016. Elif decide sa fca totul pentru a fi salvata viata copilului

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 9 DIN 24 OCTOMBRIE 2016.  Kahraman afla ca starea de sanatate a lui Elif este precara. Este anuntat de medic de faptul ca se poate ajunge la momentul in care va fi nevoie sa se aleaga intre salvarea vietii tinerei si pastrarea fatului in viata.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 9 DIN 24 OCTOMBRIE 2016.  Este o alegere extrem de grea si Kahraman pare decis a o salva pe Elif in detrimentul sarcinii. Cea care se impotriveste unei intreruperi de sarcina este chiar Elif care vrea sa faca tot posibilul pentru a aduce pe lume copilul planuit a fi al familiei Yoruktan.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 9 DIN 24 OCTOMBRIE 2016.  Apropierea nu numai fizica ci si sufleteasca dintre Kahraman si Elif este observata atat de Defne cat si de soacra sa. Aceasta chiar ii atrage atentia lui Defne ca nu face nimic pentru a se interpune decisiv intre cei doi.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 9 DIN 24 OCTOMBRIE 2016.  Kahrama poarta odiscutie decisiva cu Elif asupra celor care urmau sa se intample. Ii multumeste acesteia pentru ca a acceptat sa-i ajute pe el si pe Defne in problema infertilitatii dar ii atrage atentia ca viata ei ei este foarte importanta si ca trebuie sa le permita medicilor sa-i acorde tratamentul necesarvindecarii cat mai rapide.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 9 DIN 24 OCTOMBRIE 2016.  Pe de alta parte, Kahraman ae discutii din ce ince mai tensionate cu sotia lui. Apar suspiciuni in privinta implicarii lui Defne in starea de rau manifestata de Elif.

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 9 DIN 24 OCTOMBRIE 2016.  Intre timp, Maksut afla de sarcina lui Elif. Este uimit sa auda o astfel deveste si, dupa ce este eliberat din inchisoare, decide sa se razbuna.

Stiri pe aceeasi tema

LUCIA BADUT, ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Moment de Aur pe scena semifinalei Romanii au talent

Cristiana Petrariu Bota

TWINS, X FACTOR. VIDEO. Nepoatele parintelui Galeriu au cantat demential pe scena X FACTOR

Cristiana Petrariu Bota

MPFM SEZON 3. Doamna Daniela: Alin a plecat in Anglia si lucreaza intr-o fabrica de dulciuri!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult