Ziua Indragostitilor aduce un regal de jazz la Paris: Ramona Horvath - "Love for Jazz"
Muzica

Ziua Indragostitilor aduce un regal de jazz la Paris: Ramona Horvath – „Love for Jazz”

Ziua Indragostitilor aduce iubitorilor de jazz din Paris un concert de exceptie cu Ramona Horvath. Concertul de jazz intitulat „Love for Jazz” cu Ramona Horvath trio, va avea loc pe 14 februarie la Auditorium Luis Bunuel, Collège d’Espagne, Cité Universitaire din Paris, de la ora 20:00.

Concertul include piese de jazz dedicate iubirii, majoritatea fiind prelucrări ale Ramonei Horvath din repertoriul folcloric sau clasic românesc. Concertul este organizat anual de Sf. Valentin / Dragobete.

Ramona Horvath, pianistă de formaţie clasică, a absolvit Conservatorul naţional de muzică din Bucureşti. În 2003, se propulsează în universul jazz-ului, ca urmare a întâlnirii cu pianistul de origine română Jancy Korossy, icoană a jazz-ului internaţional. Ramona trăieşte la Paris, unde îşi continuă cariera în domeniul jazz-ului, formând un trio cu Nicolas Rageau la contrabas şi cu Frédéric Sicart la baterie.

Ideea unui concert de jazz cu ocazia Sfântului Valentin a fost imaginat de Ramona Horvath în urmă cu aproximativ 7 ani la Cité U. Începând de atunci, acest eveniment se repetă anual într-o sală pariziană diferită (cluburi de jazz, săli de concerte, centre culturale), întotdeauna cu un succes deosebit la public. Repertoriul este ales cu grijă: standarde de jazz, hituri de pe Broadway, dar şi compoziţii inspirate din folclorul românesc, alături de muzicienii excelenţi care o înconjoară sunt garanţia unui concert inedit.

Intrarea este liberă, fără rezervare.

Stiri pe aceeasi tema

EUROVISION 2018. The Humans isi pregatesc imaginea pentru concursul din mai de la Lisabona

Ioana Badulescu

UDDI si What’s Up – Scumpa domnisoara. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Justin Bieber a lansat videoclipul la piesa Company. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult