ZODIACUL EGIPTEAN
Horoscop

ZODIACUL EGIPTEAN, o alta cale de a afla cum semnul zodiacal influenteaza personalitatea

In afara de horoscopul clasic care cuprinde 12 semne zodiacale, multi dintre noi au auzit si de zodiacul chinezesc. Mai putin cunoscut este horoscopul egiptean care este de parere ca personalitatea unui om este influentata puternic de semnul zodiacal. Fiecare dintre acestea este simbolizat de un zeu care ajuta, ghideaza si ofera talente celui care este nascut sub semnul sau.

Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie). Primul semn al zodiacului egiptean este numit Nil. Cei nascuti sub acest semn iubesc noile inceputuri. Sunt foarte pasionati de viata si mereu incearca sa evite un conflict. Le place sa viseze cu privire la oportunitatile pe care viata le poate oferi. Sunt compatibili cu Amon-Ra si Set.

Amon-Ra (8-21 ianuarie, 1 – 11 februarie). Al doilea semn zodiacal egiptean este Amon-Ra. Oamenii nascuti sub acest semn sunt buni lideri. Sunt personalitati ce se pot controla usor, fiind si foarte increzatori. Se straduiesc sa fie cei mai buni in tot ceea ce fac, sunt motivati si le place sa ii incurajeze pe cei din jur. Pot avea succes in joburi de consiliere sau de mentorat. Sunt compatibili cu Nilul si Horus.

Mut (22-31 ianuarie, 8-22 septembrie). Mut este un simbol al mamelor. Oamenii nascuti sub acest semn sunt foarte grijulii prin natura lor si parinti extraordinari. Au o gândire logica si sunt foarte practici. Pot atinge succesul in domenii precum dreptul, medicina sau educatie. Sunt compatibili cu Amon-Ra si Thoth.

Geb (12-29 februarie, 20-31 august). Au o inima mare si sunt foarte sensibili. Au incredere in intuitie si propriile sentimente, lasându-se usor afectati de lucrurile care se intâmpla in jur. Ei sunt constienti de importanta protejarii mediului. Sunt compatibili cu semnele Set si Horus.

Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie-18 decembrie). Oamenii nascuti sub semnul egiptean Osiris au doua personalitati. Pe cât de puternici sunt in unele momente, pe atât de vulnerabili pot deveni in anumite situatii. Sunt independenti si isi duc la indeplinire obiectivele cu mare entuziasm. Sunt plini de energie si iubesc independenta. Sunt compatibili cu semnele Isis si Thoth.

Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie). Sunt directi si le place sa-si atinga obiectivele fara a crea conflicte. Isis este un protector prin natura lui, devenind foarte mamos cu persoanele pe care le iubeste. Sunt foarte energici si au o personalitate copilaroasa. Sunt compatibili cu semnele lui Osiris si Thoth.

Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie). Thoth este cunoscut ca zeul intelepciunii. Oamenii nascuti sub acest semn sunt extrem de buni in rezolvarea problemele. Punctul lor forte este memoria si nu uita niciodata o fapta buna facuta de altcineva. Sunt romantici incurabili si isi doresc relatii stabile. Sunt compatibili cu semnele Bastet si Isis.

Horus (20 aprilie-7 mai, 12-19 august). Persoanele nascute sub semnul lui Horus sunt extreme de curajoase. isi asuma orice riscuri pentru atingerea obiectivelor, le place sa fie responsabili si simt nevoia sa-si ia toate masurile de siguranta. Sunt optimisti si isi doresc sa fie intotdeauna cei mai buni. Sunt compatibili cu semnele Bastet si Geb.

Anubis (8-27 mai, 29 iunie-13 iulie). Iubesc singuratatea, sunt foarte pasionali, dar au nevoie de timp. Sunt introvertiti si iubesc mediile pasnice. Emotiile lor pot fi intense, dar se manifesta foarte discret si calm. Sunt increzatori si au un aer regal. Sunt compatibili cu semnele Bastet si Isis.

Seth (28 mai-18 iunie, 28 septembrie–2 octombrie). Oamenii nascuti sub semnul egiptean Seth sunt perfectionistii care cauta mereu o schimbare. Le este greu sa ramâna intr-un singur loc. Sunt buni comunicatori si le place sa fie in centrul atentiei. Ei au o puternica personalitate si iubesc provocarile. Sunt compatibili cu semnele Geb si Nil.

Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie). Bastet cauta pacea si echilibrul in viata. Ei au o intuitie puternica si o abilitate naturala desavârsita in a simti intentiile altora. Pot fi atrasi de ocult si metafizica. Sunt compatibili cu semnele Sekhmet si Horus.

Sekhmet (29 iulie–11 august, 30 octombrie-7 noiembrie). Oamenii nascuti sub semnul lui Sekhmet sunt mereu cu picioarele pe pamânt. Sunt foarte inteligenti si se descurca foarte bine in pozitiile de conducere. Sunt perfectionisti si au un bun simt al echitatii si justitiei. Pot avea succes daca isi aleg cariere de judecator sau CEO. Sunt compatibili cu semnele Bastet si Geb.

Stiri pe aceeasi tema

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de marti!

Delia Ion

HOROSCOP 5 IUNIE 2018. Predictii astrale pentru ziua de marti!

Delia Ion

HOROSCOPUL ZILEI DE 20 MARTIE 2013. Vezi noutatile astrale pentru ziua de joi!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult