Turism

7 sfaturi pentru a călători în Europa cu un buget redus

Călătoritul prin Europa este un vis pentru mulți, dar poate fi și costisitor. Totuși, cu un plan pus la punct și un buget bine gândit, puteți vedea toate obiectivele turistice și experimenta cultura fără să ajungeți la sapă de lemn. În acest articol de blog, vom discuta șapte sfaturi pentru a călători în jurul Europei având un buget redus.

  1. Folosiți companii aeriene low-cost

Una dintre cele mai ușoare modalități de a economisi bani când călătoriți este să folosiți companii aeriene cu buget redus. Companii precum Ryanair și EasyJet oferă zboruri ieftine în toată Europa, dar trebuie să știți că există adesea taxe suplimentare pentru lucruri precum bagajele de cală și rezervarea locurilor. De asemenea, țineți cont de faptul că firmele aeriene low-cost zboară adesea de pe aeroporturi mai mici și mai puțin convenabile.

  1. Folosiți mijloace de transport în comun

Transportul public este adesea mult mai ieftin decât să luați taxiuri sau să închiriați o mașină. În multe orașe europene, puteți cumpăra un abonament de o zi sau un abonament pentru mai multe zile pentru călătorii nelimitate cu autobuzul, tramvaiul și metroul, iar pe drum, ca să nu va plictisiți puteți juca responsabil pe NetBet păcănele online. De asemenea, puteți economisi bani mergând pe jos sau cu bicicleta spre destinațiile dvs. atunci când este posibil.

  1. Cazați-vă în hosteluri

Hostelurile sunt o opțiune excelentă pentru călătorii cu buget redus. Acestea oferă camere comune de tip dormitor pentru o fracțiune din costul unei camere de hotel. Multe hosteluri au, de asemenea, bucătării comune, unde vă puteți găti singuri mesele și puteți economisi bani pe care altfel i-ați cheltui mâncând în oraș. Unele hosteluri oferă, de asemenea, camere private la un preț puțin mai mare.

  1. Mâncați ca un localnic

Mâncatul în oraș poate fi scump, așa că încercați să mâncați precum un localnic. Mâncarea de tip street food și piețele locale sunt o modalitate excelentă de a economisi bani pe mese. Puteți, de asemenea, să le cereți localnicilor recomandări de restaurante și cafenele la prețuri accesibile. Un alt sfat este ca masa principală să o luați la prânz, când multe restaurante oferă meniuri de prânz mai ieftine.

  1. Călătoriți în extrasezon

Călătoriile în extrasezon vă permit să economisiți o sumă semnificativă de bani. Prețurile pentru bilete de avion, cazare și obiective turistice sunt adesea mai mici în lunile de toamnă și de iarnă. De asemenea, veți evita aglomerația și cozile lungi care vin odată cu călătoriile în timpul sezonului de vârf.

  1. Profitați de atracțiile gratuite

Multe orașe europene au atracții gratuite, cum ar fi muzee, parcuri și situri arheologice. Faceți câteva căutări înainte de călătorie pentru a afla ce atracții sunt gratuite și planificați-vă itinerarul în consecință. De asemenea, puteți economisi bani dacă faceți tururi pe jos în loc de tururi cu un ghid plătit.

  1. Fiți flexibil

Flexibilitatea este esențială atunci când călătoriți cu un buget redus. Rămâneți deschis la posibilitatea schimbării itinerarului dacă o opțiune mai ieftină devine disponibilă. De exemplu, dacă găsiți o ofertă avantajoasă pentru un zbor către un alt oraș decât cel pe care l-ați planificat inițial, fiți dispus să vă schimbați traseul pentru a profita de eventualele economii.

Călătoria în jurul Europei având un buget redus nu numai că este posibilă, dar poate fi și o experiență distractivă și plină de satisfacții. Orientându-vă spre companiile aeriene cu buget redus, folosind transportul public, stând în unități de cazare ieftine, mâncând precum localnicii, călătorind în extrasezon, profitând de atracțiile gratuite și fiind flexibil, puteți vedea toate atracțiile și experimenta toată cultura fără să cheltuiți o avere. Călătorii fericite!

Articole asemănătoare

Vacanta cu 1 euro la Targul de Turism al Romaniei 2016. In topul destinatiilor raman Grecia si Turcia

Lucy Ionesco

Mamaia devine capitala europeana a sportului! Maratonul Nisipului va reuni peste 500 de sportivi

Lucy Ionesco

Zile gratuite de vacanta in hoteluri si pensiuni din Romania

Lucy Ionesco