Ce spune Mihai Fifor, noul ministru al Transporturilor
Politica

Ce spune Mihai Fifor, noul ministru al Transporturilor

Mihai Fifor va ocupa functia de ministru al Transporturilor, dupa ce Ioan Rus a demisionat in urma scandalului generat de declaratiile sale referitoare la romanii din diaspora.  Ioan Rus, ministrul demisionar al Transporturilor, a socat opinia publica cu afirmatiile sale potrivit carora copiii romanilor plecati la munca in strainatate se transforma in golani, iar sotiile acestora in femei de moravuri usoare.

Senatorul PSD Mihai Fifor a declarat, luni, ca nu a avut „o discutie oficiala” referitoare la preluarea portofoliului Transporturilor, dar ca o astfel de propunere „ar fi onoranta pentru orice membru al Parlamentului si al partidului”.

Afla aici detalii despre nominalizarea lui Mihai Fifor la Transporturi

Cine este Mihai Fifor

Senator PSD de Dolj, Mihai-Viorel Fifor este presedintele Comisiei pentru transporturi si energie a Senatului incepand din februarie 2015. Mai inainte a fost secretar al Comisiei pentru administratie publica si organizarea teritoriului. De asemenea, Fifor a condus Comisia parlamentara de ancheta in cazul terenurilor de la Nana, comuna din Calarasi unde si familia Basescu a cumparat pamant.

Vezi si: Ioan Rus ii socheaza pe romanii din diaspora: Copiii se fac golani acasa si nevasta curva

Inainte de a fi ales in Parlament, a lucrat in domeniul culturii, fiind manager al Muzeului Regional al Olteniei. In ianuarie 2009 a devenit secretar de stat pe probleme institutiilor prefectului in Ministerul Afacerilor Interne. In acelasi minister a fost, in 2012, si secretar de stat pe problemele comunitatilor locale

Articole asemănătoare

Premierul Mihai Tudose: Presedintele Macron ne sprijina pentru Schengen, dar discutiile vor fi de la anul

Ioana Badulescu

Klaus Iohannis saluta decizia Germaniei de a se implica in Initiativa celor Trei Mari si de a participa la Summitul de la Bucuresti 

Ioana Badulescu

Premierul confirma inlocuirea prefectului Capitalei, Traian Berbeceanu este un posibil inlocuitor

Ioana Badulescu