HOROSCOP 19 OCTOMBRIE
Horoscop

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016. Predictii astrologice pentru ziua de duminica!

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Nu este intotdeauna usor sa te gandesti la modul in care se va indrepta viata ta. Imagineaza-ti ca esti singur pe lume si nimeni nu te va forta sa faci nimic. Cel putin odata pe zi poti dedica o ora pentru a te gandi cum ar fi viata ta in asemenea conditii. Acest lucru te va ajuta sa iti dai seama ce te impiedica in aceasta zi.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Acum este timpul sa te gandesti la o noua orientare profesionala. Este posibil sa simti nevoia de a obtine unele experiente de viata mai distractive si unele placeri care nu le-ai mai simtit inainte. Ai o anumita tendinta de a separa cele doua lumi de munca si de joc, dar nu e nevoie. De fapt munca ta va prospera odata ce descoperi unele modalitati de a face totul sa para mai jucaus.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai putea sa fii obosit dar vei fi nevoit sa mergi mai departe orium. Vei incepe o perioada lunga de munca si de perseverenta ceea ce te va face sa faci unele ore in plus. Daca esti inca in pijamale la pranz, ar trebui sa iti fie rusine! E timpul sa te ridici si sa te misti mai repede ca de obicei. Nu este timpul sa mai motai.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Dupa ce in ultimele zile ti-a fost testata rabdarea, azi vine momentul adevarului care ar putea sa te faca sa izbucnesti. Te poti astepta la o zi plina de tensiune, mai ales atunci cand va trebui sa iti exprimi cele mai profunde motivatii. O confruntare cu o persoana mai autoritara ar putea declansa un devarat scandal. Incearca sa fii calm si sa eviti orice conflict.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Iti este dor de putina distractie si poate iti amintesti de jocurile copilariei? Chiar daca ti se par destul de tentante aceste lucruri vei fi nevoit sa le ignori deoarece pur si simplu nu ai timp. Vei fi prea ocupat pentru a face fata numeroaselor situatii de urgenta ce apar la locul de munca si va trebui sa justifici deciziile pe care le iei pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Nu te simti ca si cum auto-exprimarea ta este inabusita? Poate ai nevoie de mai mult timp pentru a alege o directie in viata. Astazi te poti astepta sa simti o mare presiune de la cineva apropiat. Te vei simti nevoit sa ii satisfaci cererile acelei persoane chiar daca vei fi enervat de situatie.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Simti ca cineva vrea sa te persecute sau ca esti intr-o situatie destul de apasatoare? Astazi vei reusi sa identifici sursa problemelor tale si vei putea sa rezolvi orice situatie mai complicata. Nu te astepta sa fie usor sa scapi de dificultatile pe care le vei intalni in decursul acestei zile. Incearca sa te odihnesti.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Cu toate ca starea ta actuala este oarecum rezervata si modesta, probabil ca esti tentat sa faci toate lucrurile odata. Este firesc ca vrei sa impresionezi unele persoane de la locul de munca, dar trebui sa incerci sa ii convingi cu ajutorul calitatilor tale autentice si simple.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Se pare ca vei fi nevoit sa joci un rol important in aceasta zi. Starea ta de spirit poate fi oarecum frustranta,dar modul in care te descurci te va ajuta sa castigi unele recompense si recunoastere la locul de munca sau la scoala. Datorita puterii tale de auto-control si stabilitate ai reusit sa faci diferenta intre succes si esec. Poti sa fii mandru de tine.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Te vei simti ca si cum esti pus la zid de cei din jurul tau iar acest lucru te va impiedica sa progresezi. Unele persoane din jurul tau iti vor pune intrebari si vor sa afle parerea ta in legatura cu unele subiecte destul de importante. Vei dori sa spui adevarul asa cum ai inteles si vei putea fi tentat sa faci acest lucru sa fie cat mai glumet.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Este posibil sa ai unele probleme financiare sau fizice in aceasta zi. In cazul in care aceasta este situatia, este din cauza ca nu te bazezi suficient pe abilitatile tale si pe bunul simt. Este posibil sa nu ai grija de corpul tau la fel de bine cum ar trebui. Nu te panica deoarece aceasta situatie e usor de remediat.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Iti pierzi energia pe care o ai si tu stii destul de bine asta. Vei fi nevoit sa participi la unele evenimente, la petreceri si spectacole, vei merge la cina dar niciodata nu esti cu adevarat prezent. Asculti ce spun celelalte persoane prezente dar nu te intereseaza in nici un mod fundamental. Da, te-ai plictisit si te temi sa recunosti asta. Incearca sa iti reincarci bateriile la o discutie cu unele persoane pe care nu le-ai mai vazut de ceva timp.

Articole asemănătoare

HOROSCOP 23 IULIE 2016. Predictii astrologice pentru ziua de sambata!

Delia Ion

HOROSCOP 19 IUNIE 2017. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2018. Predictii astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion