Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 NOIEMBRIE 2016. Valentin si Andrada s-au logodit! Este primul cuplu din MPFM 6 care face acest pas

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 NOIEMBRIE 2016. Valentin si Andrada s-au logodit! „Vrei sa fii sotia mea?”, i-a spus emotionat Valentin in urma cu trei zile, iar ea a crezut la inceput ca e o gluma. Apoi a spus DA. Este primul cuplu din actualul sezon Mireasa pentru Fiul Meu care face acest pas. Doamna Simona, mama Andradei, a intrat prin telefon in direct si le-a dat celor doi binecuvantarea.

„Pastrez acest secret de cateva zile de cand s-a intamplat. De alaltaseara mai exact”, a spus Paula Chirila in a doua parte a emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, anuntand marele pas facut de Valentin si de Andrada.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 NOIEMBRIE 2016. Cei doi au incercat sa ascunda momentul de ochii celorlalti si al camerelor, dar nu prea au reusit. Frumosul moment s-a petrecut pe canapea, afara.

„Despre ce crezi ca o sa discut?„, a intrebat-o Valentin pe Andrada. „Despre vreo prostie„, a ras Andrada. „O sa te intreb daca vrei sa fii sotia mea„, a spus el. „Ce ai iubire…„, a raspuns Andrada razand. „Vrei?„, a continuat el. „Da…”, a raspuns ea.

Apoi Valentin i-a pus inelul pe deget. „Hai iubire ca intra!”, a comentat Andrada cand inelul s-a dat cam greu dupa degetul ei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 NOIEMBRIE 2016. Nici Andrada nu s-a lasat mai prejos. A doua zi, proaspatul logodnic a avut parte de o surpriza de zile mari. „Da ce-i aici? A picat lumina?”, a intrebat Valentin cand a intrat in Casa fetelor. Iar cand s-a aprins becul, a vazut o inima mare pe covor, insotita de mesajul „te iubesc”.

Le dorim fericire celor doi protagonisti ai primei logodne a sezonului 6 Mireasa pentru Fiul Meu.

„Ma gandeam de mai mult timp, desi erau doar 2 luni de competitie. Nu stiu daca am avut vreodata vreo relatie sa inteleg atat de bine persoana de langa mine”, a spus apoi Valentin in direct.

Cum a facut Valentin rost de inel? „Nu stiu cum au simtit mami si tati si mi-au trimis. Tot ma fasticeam, tot ma gandeam, cred ca au simtit”, a mai spus el.

Poti citi si: MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Georgiana si Cristi s-au despartit? Ce se intampla cu acest cuplu

Veste neasteptata pentru concurentii si telespectatorii Mireasa pentru Fiul Meu

Mirela Boureanu Vaida, revenire de senzatie! FOTO

Articole asemănătoare

SALARII MEDICI 2018. Medicii si asistentele urca pe grila de salarizare din 2022 din Martie

Ioana Badulescu

PUTEREA DESTINULUI 11 MAI 2015, EPISODUL 90 REZUMAT DETALIAT. Sila si Boran o protejeaza pe Zelha de traditiile lui Berzan

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 74 REZUMAT, 30 IUNIE 2017

Delia Ion