HOROSCOP 26 OCTOMBRIE
Horoscop

HOROSCOP 28 AUGUST 2017. Predictii astrale pentru ziua de luni!

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
In aceasta zi vei avea parte de unele evenimente neprevazute ceea ce te va face sa iti schimbi complet programul si sa pleci intr-o calatorie de afaceri. Persoana iubita va fi foarte nemultumita de aceste schimbari de ultim moment deoarece aveati planuite unele lucruri pentru aceasta zi. Incearca sa fii cat mai calm si sa nu iti versi nervii pe persoana iubita.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Ziua de astazi este una in care ai nevoie de bani mai multi ca de obicei. Se pare ca planurile facute acasa nu se prea potrivesc deci ar trebui sa te gandesti la un loc de munca part-time. Poti apela la sfaturile prietenilor si persoanelor apropiate deoarece ei vor sa te ajute. Explica-le ceea ce vrei sa faci si in mod sigur te vor ajuta.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
In aceasta zi vei avea ocazia sa obtii unele beneficii financiare in urma unei colaborari in afaceri. Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile sa ai parte de o discutie aprinsa cu persoana iubita ceea ce te afecteaza destul de tare. Intalnirea cu un prieten apropiat te va ajuta sa treci peste acest moment. Incearca sa te odihnesti mai mult.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Se pare ca ai putea avea unele sentimente puternice pentru o anumita persoana, ceea ce nu e ceva nou deoarece in general ai tendinta de a simti lucrurile mai profund. Iti va fi cam greu astazi sa te exprimi. Desi esti foarte creativ, nu vei gasi o activitate care sa te satisfaca. Poate ar fi mai bine sa vizitezi o librarie si sa cauti unele carti despre ambarcatiuni sau despre arta. Ele te vor ajuta sa te exprimi.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Ziua de astazi va fi una destul de agitata. Se pare ca vei avea agenda plina cu intalniri de afaceri si prietenii. Te vei putea pregati pentru o calatorie dar nu vei avea detalii prea concrete asupra acestei calatorii. Incearca sa iti faci ordine in planurile de viitor. Ar fi indicat sa ai grija de sanatatea ta si sa nu uiti sa te odihnesti.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Dupa atatea evenimente neplacute, lucrurile par a merge pe drumul cel bun! In acest caz, prima reactie pe care o ai este de euforie dar nu pentru mult timp deoarece este urmata rapid de ingrijorare. Te vei intreba de ce se castiga asa de usor? Trebuie sa existe fie ceva la mijloc! Vei fi influentat de gustul succesului si vei incerca sa te organizezi astfel incat sa ai mereu parte de succes.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
In aceasta zi vei avea ocazia sa intri intr-o noua afacere sau sa primesti o oferta de munca. Ar fi indicat sa nu te grabesti sa iei o hotarare pana nu afli ce beneficii poti avea. Nu evita sa ceri parerea persoanei iubite pentru a putea lua hotararea corecta deoarece iti poate da un sfat destul de util.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
In decursul acestei zile vei avea ocazia sa faci cunostiinta cu o persoana minunata cu care vei lega o prietenie de durata. Ar fi indicat sa nu iei in considerare insinuarile unui prieten deoarece poate sa fie invidios pe relatia ta. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa incerci sa te relaxezi.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Se pare ca vei incepe ziua prin a primi musafiri din alta localitate sau va trebui sa mergi in vizita la unele rude apropiate. Incearca sa nu iti faci partenerul de viata gelos deoarece poti provoca un adevarat scandal. In decursul acestei zile, o ruda mai in varsta iti va da unele sfaturi pentru a putea rezolva o problema sentimentala.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Ar fi indicat ca in aceasta zi sa nu faci nici o promisiune daca nu esti sigur ca o vei putea indeplini. Incearca sa le acorzi mai multa atentie persoanelor din familie deoarece se simt date la o parte. La locul de munca ar fi bine sa te concentrezi mai mult pentru a putea termina o lucrare la timp.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
In aceasta zi vei avea o stare de agitatie si te vei enerva din orice motiv. Incearca sa nu te implici in noi proiecte deoarece vei avea parte de unele evenimente neasteptate. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa iti schimbi planurile din cauza unei calatorii neasteptate.

HOROSCOP 28 AUGUST 2017 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Se pare ca in decursul acestei zile vei avea unele neintelegeri cu partenerul de viata din cauza unei plecari intr-o calatorie de afaceri pe care nu o poti refuza. Daca vei reusi sa fii calm, nu vei isca o cearta. Ar fi indicat sa acorzi mai multa atentie problemelor familiale.

Articole asemănătoare

HOROSCOP 1 IUNIE 2015. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru prima zi de vara a anului!

Delia Ion

HOROSCOP 17 IANUARIE 2016. Afla ce ti-au prescris astrele pentru ziua de duminica!

Delia Ion

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE 2015. Predictii astrologice pentru ziua de marti!

Delia Ion