Meghan Markle a nascut un baiat! Printul Harry a asistat la nasterea celui de-al optulea stranepot al reginei Marii Britanii

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 7, 2019 11:49

Meghan Markle a nascut un baiat! Printul Harry a asistat la nasterea celui de-al optulea stranepot al reginei Marii Britanii

Meghan Markle a nascut un baiat. Printul Harry a asistat la nasterea primului lui copil, care a venit pe lume luni, la Londra, la ora locala 05.26. Ducele de Sussex a transmis ca el si sotia lui sunt „absolut incantati” si a multumit tuturor celor care i-au sprijinit pe parcursul sarcinii.  

El a adaugat ca Meghan Markle si copilul sunt „incredibil de bine” si ca se gandesc la un nume pentru baiat.

Palatul Buckingham a anuntat luni dupa-amiaza nasterea celui de-al optulea stranepot al reginei Elisabeta a II-a.

„Regina, ducele de Edinburgh, printul de Wales, ducesa de Cornwall, ducii de Cambridge, lady Jane Fellowes, lady Sarah McCorquodale si Earl Spencer au fost anuntati si sunt incantati de vesti”, s-a mai aratat in mesajul citat de BBC.

„Mama ducesei, Doria Ragland, care este foarte incantata de venirea pe lume a primului ei nepot, se afla alaturi de alteta sa regala la Frogmore Cottage”.

Copilul este al saptelea in linia succesiunii la tronul britanic, dupa printul de Wales (printul Charles), ducele de Cambridge (printul William) si cei trei copii ai lui – printul George, printesa Charlotte si printul Louis -, si ducele de Sussex (printul Harry).

Printul Harry si Meghan Markle, casatoriti in luna mai 2018, au anuntat sarcina pe 15 octombrie 2018, prima zi a turneului lor in Australia si Noua Zeelanda.

Fosta actrita si ducele de Sussex s-au mutat in Frogmore Cottage de pe domeniul Windsor la incpeutul lunii aprilie, pentru a astepta venirea pe lume a copilului.

Copilul nu va avea titlu de Alteta Regala, print sau printesa decat daca va interveni regina Elizabeth, pentru ca regele George V a limitat titulaturile regale in 1917. El va putea folosi un titlu nobiliar al lui Harry – Earl of Dumbarton.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.