Sport

Simona Halep reia colaborarea cu Darren Cahill. Ce spune tehnicianul australian

Simona Halep aflata pe locul 6 mondial a anuntat, zilele trecute, ca antrenorul australian Darren Cahill va reveni alaturi de ea la inceputul urmatorului sezon. Simona Halep a facut anuntul printr-un mesaj postat pe retelele sociale, in care a spus ca este nerabdatoare sa lucreze din nou cu Cahill.

Tehnicianul australian a reactionat si el pe retelele de socializare. „Abia astept sezonul 2020, Simona. Asta inseamna ca anul viitor renunti la desert, nu?”, a fost prima reactie a lui Darren Cahill.

Simona Halep a mai colaborat timp de trei ani cu Darren Cahill, intre 2015 si 2018, perioada in care a devenit numarul unu mondial si a cucerit primul ei trofeu de Grand Slam din cariera, la Roland Garros. Simona Halep si Darren Cahill au intrerupt colaborarea in noiembrie 2018.

Australianul a decis sa ia o pauza pentru a petrece mai mult timp alaturi de familie, insa in ultima perioada a fost vazut aproape de Simona, pe care a ajutat-o cu sfaturi la mai multe turnee, inclusiv la Wimbledon, unde constanteanca a triumfat anul acesta.

Trofee importante castigate de Simona Halep alaturi de Darren Cahill:
2018: Shenzhen, Roland Garros, Montreal
2017: Madrid
2016: Madrid, Bucuresti, Montreal
2015: Indian Wells

Articole asemănătoare

PARIURI SPORTIVE 27 NOIEMBRIE 2013

Bogdan

Nationala de fotbal a Romaniei va juca in noiembrie partide amicale cu Turcia si Olanda

Delia Ion

CUPA ROMANIEI: Petrolul – Astra Giurgiu 0-0 in turul semifinalelor

Bogdan