Meteo

VREMEA la inceputul lunii Martie: Babele vin cu zile capricioase, de joi revin ploile

Inceputul lunii Martie aduce vreme capricioasa. In zilele urmatoare vom avea parte de ploi, dar si de soare, temperaturile inregistrand valori peste cele normale ale inceputului de primavara. Meteorologii consultati de Digi 24 precizeaza ca ploile isi vor face aparitia incepand de joi si vor cuprinde cea mai mare parte din tara.

Ploile se răresc in urmatoarele două zile, insa de joi seara un nou ciclon generat în bazinul central al Mării Mediterane ne va influenţa. Prin urmare un nou val de precipitaţii se va extinde treptat dinspre sud-vest şi va cuprinde mara parte din ţară. Izolat nu sunt excluse şi cantităţi de apă mai importante.

Aşadar „Babele” vor aduce zile capricioase în perioada următoare si precipitatii, potrivit meteorologilor citati de Digi 24.

Iti recomandam si: PROGNOZA METEO PENTRU MARTIE, APRILIE SI MAI 2016. Cum va fi vremea in aceasta primavara

Miercuri ploile pot să mai apară pe spaţii mici prin regiunile vestice, centrale şi nordice, în timp ce în sud-estul ţării se aşteaptă soare şi maxime de până la 18 grade Celsius.

De vreme caldă vom avea parte şi joi, când la amiază termometrele vor indica peste 10 grade în mare parte din teritoriu, dar începând de seara ploile se vor extinde ca arie.

Din acest motiv, vineri vor fi temperaturi cuprinse între 4 şi 13 grade, valori mai apropiate de cele normale pentru începutul primăverii.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

Articole asemănătoare

PROGNOZA METEO: ANM a emis Cod Galben de ploi valabil pana in 26 iunie

Lucy Ionesco

VREMEA. ANM anunta ninsori si lapovita in mare parte din tara, 20 de judete sunt sub Cod Galben de ninsori si vant intens

Ioana Badulescu

PROGNOZA METEO PENTRU IULIE, AUGUST SI SEPTEMBRIE 2017. Ne asteapta o vara caniculara si secetoasa

Ioana Badulescu