Accident in Bistrita, doi tineri au murit dupa ce masina a intrat in doua tiruri
Știri locale

Accident cu o masina de Politie pe DN 66, la Merisor – Petrosani. Trei politisti au fost raniti

Accident grav produs, vineri dimineata, cu o masina de Politie pe DN 66, la Merisor langa Petrosani, in urma caruia trei politisti au fost raniti. In accidentul din localitatea Merisor au fost implicate o masina de Politie, in care se aflau doi agenti si un rezervist al Ministerului Afacerilor Interne, precum si un alt autoturism condus de o femeie.

Din primele informatii, cel mai grav ranit este un agent de politie care se afla la volanul masinii de serviciu, în acelaşi autovehicul aflându-se un coleg de-al său şi un rezervist MAI. Maşina lor a fost tamponată frontal de un autoturism condus de o femeie din judeţul Caraş-Severin

Accidentul rutier s-a petrecut vineri dimineata, in jurul orei 08:30. O femeie in varsta de 39 de ani, din judetul Caras-Severin, in timp ce conducea un autoturism, pe Drumul National 66, pe raza localitatii Merisor, din directia Hateg – Petrosani, a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu o autospeciala de politie, care circula regulamentar din sensul opus.

„In urma impactului a rezultat ranirea grava a agentului de politie aflat la volan si ranirea usoara a conducatoarei auto, precum si a altui agent de politie si a unui rezervist M.A.I., aflati in autospeciala de politie”, a informat Inspectoratul de Politie Judetean Hunedoara.

Unul dintre politisti a ajuns la spital in stare grava, avand o plaga la nivelul capului, iar ceilalti doi au traumatisme toracice si la nivelul membrelor inferioare. Femeia are un traumatism toracic. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a spitalului din Petrosani, a precizat medicul Calin Dumitrescu, de la Serviciul Judetean de Ambulanta Hunedoara.

Articole asemănătoare

Orasul Iasi ar putea fi Capitala mondiala a cartii

Bogdan

Inca un caz de medic fals in Romania! Un fost zidar a devenit medic dentist langa Bucuresti, dupa ce a invatat de la sotie sa scoata masele

Lucy Ionesco

Chestorul Ion Aron de la IPJ Brasov si-ar fi plagiat doctoratul, sustine politistul Godina

Lucy Ionesco