A murit Ilie Micolov, indragitul artist cunoscut pentru melodia „Dragoste la prima vedere”
Life

A murit Ilie Micolov, indragitul artist cunoscut pentru melodia „Dragoste la prima vedere”

A murit cunoscutul interpret Ilie Micolov. Artistul Ilie Micolov a încetat din viață sâmbătă, 21 iulie, la vârsta de 69 de ani. Acesta avea grave probleme de sănătate. Artistul a încetat din viață în locuința din București.

Artistul, care a legat prin nepieritorul său succes, „Dragoste la prima vedere”, sute de cupluri de români, își ducea traiul într-un apartament din Capitală, ascunzând, cu demnitatea ce l-a caracterizat întotdeauna, grave probleme de sănătate în urma cărora a ajuns de mai multe ori la spital. Ilie Micolov a murit singur, părăsit de familie.

Ilie Micolov suferea de diabet, astm și probleme cardiace, avea o greutate mare pe care genunchii nu o mai pot susținea, iar disfuncțiile sistemului circulator îi inflamau des picioarele, fapt ce-l obliga să stea mai mult în casă.

Nu avea pensie. Soția și fiica sa au ales să rămână în Germania, unde Ilie Micolov a emigrat în 1988 și de unde s-a reîntors în anii ‘90, mutare dezaprobată de familie.

Ilie Micolov s-a născut 2 iulie 1950, Suceava – d. 21 iulie 2018, a fost un cântăreț român de muzică ușoară. Este cunoscut pentru șlagărul „Dragoste la prima vedere”, albumul omonim vânzându-se în peste 600.000 de exemplare.

De profesie economist, a fost consilier pe teme muzicale al Radio România Actualități, a apărut în cadrul spectacolelor Teatrului „Constantin Tănase” din București și a susținut turnee alături de formația Romanticii.

Ilie Micolov Discografie

„Dragoste la prima vedere” (1986), Electrecord

„Cine te iubește” (1992), Electrecord

„Muzică ușoară de la țară” (2005)

Stiri pe aceeasi tema

RETETE DE POST – Sarmale cu ciuperci, reteta traditionala de la bunica

Delia Ion

Actorul britanic Idris Elba a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata

Ioana Badulescu

Profesor roman la Academia Regala de Muzica din Londra: Juniorilor, sa nu mai aud ca doriti lectii de la mine. M-ati dezamagit!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult