DIANA CAZAN, VOCEA ROMANIEI 2015. VIDEO. Diana are o voce magistrala
Viata bate filmul

DIANA CAZAN, VOCEA ROMANIEI 2015. VIDEO. Diana are o voce magistrala

VOCEA ROMANIEI 2015: Diana Cazan este o concurenta care a reusit sa faca senzatie in noul sezon VOCEA ROMANIEI 2015, care a debutat vineri, 18 septembrie, la Pro TV. Juriul format din Loredana, Marius Moga, Tudor Chirila si Smiley a ramas mut cand a auzit ce voce are Diana Cazan. A fost surpiza frumoasa a serii VOCEA ROMANIEI 2015!

VOCEA ROMANIEI 2015: Diana Cazan a avut o interpretare de senzatie a piesei „Clown” – Emeli Sande. Iar antrenorii de la VOCEA ROMANIEI 2015 au reactionat cu emotie la acest talent. Trei antrenori s-au intors pentru Diana Cazan: Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila. Asadar pe Diana Cazan o vom vedea si in editiile urmatoare.

VOCEA ROMANIEI 2015: Prima editie din cel de-al cincilea sezon de „Vocea Romaniei” a adus in fata telespectatorilor concurenti care mai de care mai talentati, emotii si 4 antrenori dornici sa isi completeze echipele.

Cine este Diana Cazan

Diana Cazan a concurat si la show-ul X FACTOR si i-a câștigat la acea vreme respectul lui Cheloo. Diana Cazan, fata care citea partiturile cu lupa la Conservator, a participat atat singura la X FACTOR, cat si cu o trupă, Studio 7.

VOCEA ROMANIEI 2015. LIVE: Pro TV aduce cei mai talentati concurenti la VOCEA ROMANIEI

Cum a fost la X FACTOR

Cu bentițe în păr, chitară și multă voie bună, Studio 7 începe: „Oh Lord Won’t You Buy Me a Mercedes Benz” – melodie faină, a celebrei Janis Joplin. Ștefan Bănică sare de pe scaun de la primele acorduri. Atât Diana, pentru care „Timpul” a trecut și fostele audiții la fel, cât și colegii săi îl surprind așa cum nu ar fi crezut. Delia zâmbește cu gura până la urechi, iar Brenciu se lasă purtat de ritmul vesel, lipsit de griji.

În backstage, Dani le ține isonul, iar lui Răzvan i s-a făcut pielea de găină. Sala s-a animat – parcă ne-am fi întors în anii ’70.

Nici nu se termină audiția bine și juratul Bănică exclamă entuziasmat: „Am auzit 3 voci care sună nu bine, BETON!”. Deci? Trupa Dianei Cazan a primit zeci de DA, din partea juriului și a publicului.

Vedeti mai jos un video cu Diana Cazan la prima participare la X FACTOR.

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EPISODUL 42 REZUMAT, 31 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 114, 12 iunie 2015. Boran decide sa o mute pe Zeliha intr-o alta locatie

Delia Ion

BRAVO AI STIL 28 FEBRUARIE 2018. Silvia este din nou provocata in atelier de jurati, dupa ce ieri a refuzat sa poarte o rochie super-despicata

Ioana Badulescu

1 comment

Avatar
SilviuMarin82 20 septembrie 2015 at 7:55 am

Bună dimineața, stimați cititori! ^_^

Eu, unul, am *cea mai mare încredere* în viitorul muzical al d-rei Diana Cazan, care m-a fermecat încă de la „Timpul”! O.o Prin urmare, chiar dacă nu a fost să fie la „X Factor”, sunt SIGUR 100% că va câștiga la „Vocea României” de anul acesta (2015)! 😀 Și de ce? Fiindcă MERITĂ acest lucru, și încă pe bună dreptate! 😀

MULT succes, Diana! ^_^

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult