dragoste-cu-imprumut-episodul-77-din-10-ianuarie-2017
Viata bate filmul

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 77 REZUMAT, 10 IANUARIE 2017. Planul lui Zeynep si al lui Fatih incepe sa dea roade si apar actele de divort

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 77 DIN 10 IANUARIE 2017. Fatih vine extenuat de la petrecerea pe care mama lui i-o organizase la o piscina privata. Intra in vila familiei sale insa este intampinat imediat de Mukkades care chemase acasa un avocat cu un set de documente prin care incepeau procedurile de separare intre Fatih si Zeynep. Fatih se trezeste cu actele in fata si, fara foarte multe intrebari, le semneaza spre fericirea mamei lui.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 77 DIN 10 IANUARIE 2017. La casa din cartier, Zeynep are o discutie ca intre „surori” cu Selin. Ambele sunt afectate de cele intamplate in casnicia lui Zeynep chiar cand lucrurile pareau a fi intrat pe fagasul normal. Zeynep si Selin se imbratiseaza cu afectiune.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 77 DIN 10 IANUARIE 2017. Mukkades jubileaza prin fata lui Fehmi si a lui Gulsum cu actul semnat de Fatih insa bucuria ii este de scurta durata cand veterana familiei ii ia actul si-l rupe in bucatele spunandu-i ca Fatih trebuie sa-si hotarasca singur viitorul fara a fi manipulat de nimeni.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 77 DIN 10 IANUARIE 2017. Dupa plecarea lui Mukkades apare Fatih care ii anunta pe Fehmi si Gulsum ca este foarte probabil ca drumurile lui si ale lui Zeynep sa se desparta in mod oficial. Vestea nu este acceptata de bunica Gulsum care ii spune lui Fatih ca se pripeste si ca el va trebui sa ia astfel de decizii la „rece”.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 77 DIN 10 IANUARIE 2017. Orhan este impreuna cu Mete in fata vilei familiei Sekercizade. Apare si Mustafa insa, la un moment dat, intre el si Orhan incepe o disputa verbala. Mustafa ii trage un pumn lui Orhan si acesta sare sa-l ia la bataie pe soferul familei Sekercizade. Din vila iese Fatih care opreste inclestarea. Ii cearta pe cei doi pentru scandalul creat si apoi ii spune lui Mustafa sa-l duca la casa lui Sevket.

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 77 DIN 10 IANUARIE 2017. Ajunge acolo insa este primit cu ocara chiar de mezina familiei. Fatih urca la etaj acolo unde erau stransi adultii. O anunta pe Zeynep ca a venit cu actele de divort si i le intinde pentru a fi semnate si de aceasta. Toti raman uimiti insa Zeynep ia actele si le semneaza in ambitie. In cateva secunde incepe taraboiul in toata casa. Fiecare se cearta cu fiecare numai Zeynep si Fatih fug repede din agitatia creata.

Cei doi ajung la parter in acelasi timp, se uita unul la altul, isi amintesc de prima palma data in joaca de Fatih lui Zeynep, cand le venise pentru prima oara in minte sa-si insceneze divortul. Zeynep se justifica in fata lui Fatih pentru duritatea palmei pe care i-o daduse ultima oara, apoi cei doi se imbratiseaza cu dragoste.

Coboara de la etaj si ceilalti din familie si reincepe taraboiul. Sevket stiga la Fatih, Meryem o acuza pe Zeynep, intervin si ceilalti in timp ce Fatih si Zeynep se prefac in continuare ca se cearta si se agreseaza reciproc. Sevket il ameninta pe Fatih si acesta se vede nevoit sa iasa din casa. Zeynep il insoteste si tine usa inchisa in fata celorlalti pana cand Fatih reuseste sa se incalte.

Cand Sevket iese afara, Fatih si Zeynep se mai prefac putin a se certa apoi Fatih pleaca spre vila familiei sale. Ajuns acasa, se intalneste cu Mukkades, in continuare foarte incatata de comportamentul lui Fatih din ultima vreme. Fatih merge in camera lui si se intinde pe pat. Atipeste si viseaza cum este in casa lui Sevket insa Zeynep il asteapta pe Ertan ca pe un iubit. Chiar si Selim il recunoaste pe Ertan drept tata. Fatih se trezeste si isi da seama ca a fost un cosmar.

Fatih o suna pe Zeynep si ii spune ce cosmar a avut legat de Ertan insa iubita lui il linisteste si ii spune ca totul este asa cum au planuit ei. Chiar si dupa ce inchide telefonul Fatih are in fata imaginea lui Ertan astfel incat se decide sa mearga in cartier sa o vada din nou pe ascuns pe Zeynep.

 

Stiri pe aceeasi tema

Cresc „minunile” preotului Arsenie Boca, cresc si incasarile Bisericii Ortodoxe Romane

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 76 REZUMAT, 21 APRILIE 2015. Sila este suparata pe Boran pentru apropierea de Zeynep

Delia Ion

BRAVO AI STIL 27 FEBRUARIE 2017. Evolutie dezamagitoare a Denisei, laureata ultimei gale saptamanale

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult