Breaking NewsSocial

Beneficiile unei asigurări medicale private pentru pacienții cu cancer

Aproximativ unul din doi oameni va dezvolta cancer la un moment dat în viața, iar această boală vine împreună cu o perioadă grea pentru pacienți. Cu stresul financiar conferit de costurile serviciilor medicale, asigurările medicale private devin o salvare pentru pacienții cu cancer care au nevoie de o acoperire suplimentară. Asigurarea privată de sănătate oferă numeroase avantaje menite să ofere îngrijire medicală mai cuprinzătoare și protecție financiară pentru costurile medicale imprevizibile asociate adesea cu tratamentul. În cele ce urmează, specialiștii MediHelp vor examina diferitele beneficii pe care asigurările medicale private le oferă pacienților cu cancer în timp ce aceștia luptă cu boala și gestionează incertitudinile legate de tratament și costuri.

Aproximativ unul din doi oameni va dezvolta cancer la un moment dat în viața, iar această boală vine împreună cu o perioadă grea pentru pacienți. Cu stresul financiar conferit de costurile serviciilor medicale, asigurările medicale private devin o salvare pentru pacienții cu cancer care au nevoie de o acoperire suplimentară. Asigurarea privată de sănătate oferă numeroase avantaje menite să ofere îngrijire medicală mai cuprinzătoare și protecție financiară pentru costurile medicale imprevizibile asociate adesea cu tratamentul. În cele ce urmează,  specialiștii MediHelp vor examina diferitele beneficii pe care asigurările medicale private le oferă pacienților cu cancer în timp ce aceștia luptă cu boala și gestionează incertitudinile legate de tratament și costuri.

Iată 3 beneficii ale unei asigurări medicale private pentru pacienții cu cancer:

1. Acces rapid la cele mai bune tratamente

Conform statisticilor, din cele 12.000 de cazuri noi, ce sunt depistate anual, aproximativ 90% pierd lupta cu această boală din cauza faptului că nu beneficiază de metode noi și rapide de tratament. Astfel, pacienții ajung să primească tratament pentru cancer abia atunci când este prea târziu. Aceasta situație poate fi evitată atunci când deții o asigurare medicală privată, aceasta conferindu-ți posibilitatea primirii unui tratament de specialitate, cât mai rapid posibil, la clinica și medicul specialist ales de tine. În cadrul planurilor de asigurare medicală privată sunt incluse și centre de excelență din afara țării, specializate în tratamentul tipurilor specifice de cancer. În plus, cu un plan de asigurare medicală privată, poți avea acces la tratamente care ar putea să nu fie disponibile prin CNAS și care pot îmbunătăți semnificativ șansele de recuperare.

Având un plan de asigurare de sănătate privată vei putea beneficia de tratament imediat ce boala este descoperită și în acest fel șansele de succes vor fi mult mai mari. Dacă nu deții deja un plan de asigurare medicală privată, poți apela la specialiștii din domeniu, care îți vor oferi îndrumarea de care ai nevoie.

 

2. Eliminarea grijilor financiare

Când vine vorba de sănătatea noastră, cancerul este una dintre cele mai înfricoșătoare boli cu care ne putem confrunta. Deși cu toții sperăm să nu fim niciodată cei care primim diagnosticul, realitatea este că există posibilitatea ca acest lucru să se întâmple în orice moment. Din fericire, pe lângă alte beneficii, deținerea unei asigurări de sănătate private te poate ajuta și să înfrunți povara financiară care vine odată cu tratarea cancerului. Majoritatea consultațiilor și tratamentelor medicale, indiferent de natura acestora, sunt destul de costisitoare, iar acest lucru nu se modifica atunci când vine vorba de cancer. În plus, asigurările private pot acoperi costurile tratamentelor în clinici private, unde poți primi îngrijire de top și atenție personalizată. Chirurgia, chimioterapia și radioterapia pot fi toate extrem de costisitoare, dar cu asigurarea privată de sănătate, poți fi liniștit știind că nu te vei confrunta singur cu aceste provocări financiare.

 

3. Consultanță și sprijin constant

Fiind o boala greu de tratat, primirea diagnosticului te poate descuraja extrem de mult. Provocarea este cum să te mobilizezi pe tine însuți pentru a ameliora încărcătură emoțională cu care vine întreaga situație. În aceste momente devine foarte important ajutorul și sprijinul venit din partea prietenilor și a familiei, însă profesioniștii, colegii și grupurile formate din alți pacienți pot fi și ele de ajutor. Știm faptul că te vei simți debusolat, mai ales la început, de aceea prin prisma deținerii unui plan de asigurare medicala privata, vei avea parte și de ajutorul și sprijinul constant al departamentului Customer Care. Acesta va fi alături de tine pas cu pas, 24/7, pentru a rezolva orice problemă, clarifica orice nelămurire și pentru a te ajuta să treci mai ușor peste situațiile stresante. În acest mod, te vei putea focusa din plin pe tratamentul tău pentru a ajunge la vindecare cât mai repede posibil.

Cancerul este o boală grea și necruțătoare, care ne poate lovi în orice moment al vieții noastre, de aceea este vital să fim pregătiți. Dacă deții o asigurare medicală privată îți va fi mult mai ușor să treci peste sentimentele apăsătoare, dar și să primești cele mai bune tratamente posibile. În cazul în care nu ai deja una, poți cere o ofertă, pentru a te asigura că ești protejat oricând apare o problema medicală neprevăzută.

Articole asemănătoare

Semnale ingrijoratoare din presa internationala cu privire la Romania. FT: Drumul pe care Dragnea si aliatii sai conduc Romania provoaca ingrijorare in randul partenerilor din UE si NATO

Ioana Badulescu

CFR Calatori pune in circulatie trenuri directe catre Istanbul, Salonic si Sofia

Delia Ion

Strategia Nationala de Aparare, adoptata de Parlament. Cum au decurs dezbaterile

Lucy Ionesco