REZULTATE TITULARIZARE 2019. Edu.ro a publicat rezultatele. 11 profesori din Bucuresti au obtinut nota 10 la proba scrisa a examenului de titularizare
Examene

REZULTATE TITULARIZARE 2019. Edu.ro a publicat rezultatele. 11 profesori din Bucuresti au obtinut nota 10 la proba scrisa a examenului de titularizare

REZULTATE TITULARIZARE 2019. Ministerul Educatiei a publicat rezultatele la proba scrisa a examenului de titularizare pe site-ul edu.ro. Cei 23.572 de candidati care au sustinut titularizarea au aflat ce note au obtinut.La nivelul municipiului Bucuresti, peste 52% dintre candidati au luat note peste nota 7.

REZULTATE TITULARIZARE 2019. Potrivit datelor publicate de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, 52,16% dintre candidatii din Capitala care au sustinut examenul de titularizare au luat peste nota 7, minimul cu care pot obtine un post permanent. Tot in Bucuresti, un numar de 11 profesori au obtinut nota 10 la proba scrisa a examenului de titularizare.

Tot potrivit ISMB, un procent de 16,84% dintre candidati au obtinut sub nota 5, iar 10, 74% dintre candidati au luat note pest 9. Exista si candidati, in numar de 8, care au luat note mai mici de 1,50. Sunt si 13 candidati cu note intre 1,50 si 2.

Rezultatele la concursul de titularizare 2019 arata ca 4 au fost lucrari anulate, 1871 lucrari evaluate, iar 237 de candidati s-au retras.

REZULTATE TITULARIZARE 2019. Ministerul Educatiei a publicat pe edu.ro rezultatele de la proba scrisa de la titularizare. Cei 23.572 de candidati care s-au prezentat la examen au aflat ce note au obtinut.

La nivel national sunt disponibile 4.319 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata. Dintre acestea, 3.091 de posturi didactice/catedre vacante sunt in mediul urban si 1.228 in mediul rural.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

Stiri pe aceeasi tema

Noul plan-cadru pentru gimnaziu aprobat de Ministerul Educatiei, un compromis lipsit de viziune

Cristiana Petrariu Bota

REZIDENTIAT 2017. Anunt important de la Ministerul Sanatatii pentru medicii rezidenti

Cristiana Petrariu Bota

Studenții Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, premiați în Italia la un concurs de lucrări științifice studențești

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult