REZULTATE TITULARIZARE 2019. Edu.ro a publicat rezultatele. 11 profesori din Bucuresti au obtinut nota 10 la proba scrisa a examenului de titularizare
Examene

REZULTATE TITULARIZARE 2019. Edu.ro a publicat rezultatele. 11 profesori din Bucuresti au obtinut nota 10 la proba scrisa a examenului de titularizare

REZULTATE TITULARIZARE 2019. Ministerul Educatiei a publicat rezultatele la proba scrisa a examenului de titularizare pe site-ul edu.ro. Cei 23.572 de candidati care au sustinut titularizarea au aflat ce note au obtinut.La nivelul municipiului Bucuresti, peste 52% dintre candidati au luat note peste nota 7.

REZULTATE TITULARIZARE 2019. Potrivit datelor publicate de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, 52,16% dintre candidatii din Capitala care au sustinut examenul de titularizare au luat peste nota 7, minimul cu care pot obtine un post permanent. Tot in Bucuresti, un numar de 11 profesori au obtinut nota 10 la proba scrisa a examenului de titularizare.

Tot potrivit ISMB, un procent de 16,84% dintre candidati au obtinut sub nota 5, iar 10, 74% dintre candidati au luat note pest 9. Exista si candidati, in numar de 8, care au luat note mai mici de 1,50. Sunt si 13 candidati cu note intre 1,50 si 2.

Rezultatele la concursul de titularizare 2019 arata ca 4 au fost lucrari anulate, 1871 lucrari evaluate, iar 237 de candidati s-au retras.

REZULTATE TITULARIZARE 2019. Ministerul Educatiei a publicat pe edu.ro rezultatele de la proba scrisa de la titularizare. Cei 23.572 de candidati care s-au prezentat la examen au aflat ce note au obtinut.

La nivel national sunt disponibile 4.319 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata. Dintre acestea, 3.091 de posturi didactice/catedre vacante sunt in mediul urban si 1.228 in mediul rural.

Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

Stiri pe aceeasi tema

Admitere anulata la Universitatea de Medicina (UMF) din Iasi pentru sute de studenti straini

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Educatiei: Profesorii nu sunt obligati sa vina la scoala in martie, salariile vor fi platite integral

Cristiana Petrariu Bota

EVALUARE NATIONALA 2015 – SIMULARE EVALUARE. Elevii sustin luni proba la limba romana

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult