Zile libere 2019. Guvernul planifica minivacantele din 2019, o propunere legislativa care completeaza Codul Muncii a fost depusa la Senat
Social

Zile libere de Craciun 2017 si de Revelion 2018 pentru romani, minivacanta va fi si pe 30 noiembrie si 1 decembrie 2017

Se apropie Sarbatorile de Iarna, iar romanii vor avea mai multe zile libere de Craciun si Revelion. Inainte, vor avea o minivacanta de Ziua Nationala a Romaniei, care se va cumula cu ziua libera de Sf. Andrei (30 noiembrie – 1 decembrie). In total, vor fi patru zile libere de Craciun 2017 si alte patru de Revelion 2018.

Astfel, prima zi de Crăciun pică anul acesta într-o luni, astfel că vom avea patru zile libere în acea perioadă. La fel se întâmplă și de Anul Nou, căci zilele de 1 și 2 ianuarie, considerate libere legal, pică luni, respectiv marți.
Pe lângă zilele de Crăciun şi de Revelion 2017, românii mai au o minivacaţa în 2017: de Sfântul Andrei (joi) şi 1 Decembrie (vineri).

Zile libere în 2017:
30 noiembrie (joi) — Sfântul Andrei
1 decembrie (vineri) — Ziua Naţională a României
25 decembrie (luni) și 26 decembrie (marți) – Crăciunul

Zilele libere de Craciun 2017 vor aduce o vreme rece, potrivit meteorologilor. In luna decembrie sunt asteptate precipitatii mai abundente in centru, est, sud-est și posibil in nord, centru și la munte. Sunt asteptate nopți geroase în nord și în centru, mai spus specialistii ANM.

Targurile de Craciun 2017 din Bucuresti si din tara va asteapta incepand cu data de 1 decembrie. Târgul de Crăciun București 2017 din Piața Constituției. Primăria Municipiului București (PMB), prin CREART, cheltuiește circa 1,5 milioane lei pentru organizarea Târgului de Crăciun din Piața Constituției, eveniment ce se va desfășura în perioada 01-27.12.2017.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Articole asemănătoare

INS atentioneaza ca populatia Romaniei a ajuns la nivelul anului 1966

Lucy Ionesco

Trenurile CFR Calatori ajung cu intarziere la destinatie din cauza zapezii si gerului

Lucy Ionesco

Pensiile nu se dau pana de Paste. Premierul Dancila: Abia am terminat cu pensiile pe luna trecuta, e greu sa tiparim fluturasii de pensie

Ioana Badulescu