Scoli inchise vineri, 23 martie, in Ialomita, Olt, Calarasi, Ilfov si Bucuresti

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu martie 21, 2018 22:29

Scoli inchise vineri, 23 martie, in Ialomita, Olt, Calarasi, Ilfov si Bucuresti

Şcolile şi grădiniţele din Ialomiţa, Ilfov, Călăraşi, Olt şi municipiul Bucureşti vor fi închise vineri din cauza condiţiilor meteo dificile, au transmis autorităţile locale. Din acelaşi motiv, în Ialomiţa vor fi închise toate unităţile de învăţământ cu excepţia grădiniţelor cu program prelungit.

Prima autoritate locală care a anunţat închiderea şcolilor a fost Primăria Generală a Capitalei. “În urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va inrautati semnificativ si ca va ninge in continuare toata saptamana, dar ca vineri vantul se va intensifica si ninsoarea va fi mai abundenta, am decis ca, pentru siguranta copiilor nostri, cursurile in unitatile de invatamant de stat din Capitala sa fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum in calitate de Primar General, din dorinta de a nu-i pe expune pe copii unor fenomene meteo extreme“, a declarat primarul general Gabriela Firea.

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis pentru vineri, 23 martie, in zonele menţionate, o avertizare de ger, ninsori abundente şi viscol.

Citeste si: ANM a emis o avertizare Cod Portocaliu de ninsori, viscol si vizibilitate scazuta in sud tarii 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.