Life

Un american si-a modificat toata casa pentru pisici. Le-a facut pasarele, tuneluri, spirale, poduri… VIDEO

Un animalut de companie va aduce intotdeauna energie pozitiva in casele noastre. Un american a construit un adevarat palat pentru pisicutele sale, oferindu-le astfel tot confortul necesar. Peter Cohen, un constructor experimentat din California, le-a oferit celor 15 pisicute ale sale loc de joaca in toata casa, fara sa faca rabat de la nimic, scrie livebiz.ro. Pisicile dispun de pasarele, tuneluri, platforme, poduri si spirale pe care se pot juca non stop. Veti ramane uimit de inventiile pe care le-a facut pentru pisicute in locuinta sa, care de afara pare o casa ca oricare alta.

Atunci când a cumpărat această locuinţă, în anul 1988, în curtea acesteia îşi aveau adăpost două pisici maidaneze pe care Peter Cohen a decis să le păstreze şi să le îngrijească. La scurt timp după mutarea sa una dintre pisicuţe a fost lovită de o maşină şi a murit pe loc. Durerea a fost şi mai mare când şi cealaltă a trecut prin aceeaşi dramă, însă a reuşit să fie salvată la timp după ce a fost supusă unor operaţii chirurgicale dificile.

Dorind să o ferească pe felina salvată de pericolele ce o pândeau la tot colţul, Peter a decis să o ţină în interiorul casei. Văzând însă că se simţea singură, el a mers la un adăpost local şi a mai adoptat încă două pisicuţe. Acesta a fost punctul de pornire pentru schimbarea totală a locuinţei sale şi a celor care o populau. An de an el a adus alte pisicuţe în căminul său. Peter Cohen a ajuns acum să aibă în casă nici mai mult nici mai puţin de 15 pisici adoptate de la diferite adăposturi din San Diego şi San Francisco.

Asa arata Paradisul! Un „must see” pentru fiecare dintre noi. VIDEO

Peter nu numai că a dat o nouă şansă la viaţă acestor pisicuţe, ci folosindu-şi abilităţile de constructor el le-a creat nişte facilităţi extraordinare. Privind acest cămin, deja ai impresia că el este destinat pisicilor, iar oamenii sunt chiriaşii acestora.

Modul în care arată această casă este incredibil! Pisicile dispun de pasarele, tuneluri, platforme, poduri şi spirale pe care se pot juca non stop. Când a construit prima pasarelă Peter a investit 500 de dolari. Deşi totul putea fi construit cu o investiţie mult mai mică, bărbatul a ţinut foarte mult la arhitectura spaţiului şi la culorile folosite.

Atracţia principală a casei o reprezintă tunelurile care au pictate la exterior feţe de animale sălbatice. Desigur, preferatul pisicilor este tunelul-rechin, care are în relief şi dinţii acestui animal marin. Ori de câte ori trec prin acest tunel, felinele sunt răsfăţate cu un scărpinat serios.

O colonie de pinguini din Antarctica s-a diminuat cu 90% din cauza unui iceberg gigant

O imagine deosebită o oferă şi iazul cu crapi africani cu care pisicuţele se joacă adeseori. Este foarte important de menţionat că acestea sunt foarte blânde nu au mâncat niciun peştişor până acum. Pentru a asigura o igienă corespunzătoare, Peter a instalat aproximativ 25 de litiere în băile casei care dispun de ventilaţie pentru a elimina mirosurile nedorite. Cum şi părul de pisică reprezintă o adevărată problemă, prin casă exista la îndemână câteva aspiratoare care fac o treabă foarte bună.

Deşi aţi avea impresia că acest loc poate fi un haos, având în vedere numărul considerabil al animăluţelor, acest lucru nu este valabil. Cum cele 15 pisici nu se strâng niciodată într-un singur grup, ele nu fac prea mare gălăgie. Ori de câte ori Peter se întoarce acasă după o zi de muncă stresantă, câteva pisicuţe se adună în jurul său şi îl relaxează cu prezenţa lor minunată.

Chiar dacă nu poate rezolva probleme majore ale lumii contemporane, acest bărbat a reuşit să rezolve problemele acestor pisicuţe şi le-a oferit o viaţă de care nu multe animale domestice au parte!

Iti recomandam si: Insula Pisicilor. Insula Aoshima din Japonia are mai multe pisici decat oameni. FOTO

EMOTIONANT! Cum reactioneaza un caine respins de un copil bolnav de Sindrom Down. VIDEO

Sursa: livebiz.ro/HouzzTV

Stiri pe aceeasi tema

Groove ON lanseaza campania de strangere de fonduri pentru Muzeul Viu de la Tecsesti

Cristiana Petrariu Bota

Care este visul tau si ce esti dispus sa faci pentru a-l indeplini? Psihologul Laura Cojocaru ne invata cum sa ne atingem visele

Cristiana Petrariu Bota

Trotuarul Senzorial, un concept unic pentru Romania, a fost realizat la Constanta

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult